verzenden/retouren

Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld!

Leveringstermijn

Levering geschiedt binnen 2 tot 7 dagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden zoals b.v feestdagen.My parcel zal het ophalen op Ma&vrij. LWWAXMELTS.NL is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door de bezorgende partij, door bijvoorbeeld stakingen, drukte, feestdagen of omdat er een onduidelijk adres is opgegeven.

Zijn de producten die u besteld heeft beschadigd of mist u een product, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via mail of telefoon. We zullen samen met u een passende oplossing zoeken. Wel stellen wij het bij beschadiging op prijs indien er een foto wordt bijgesloten.

 

Retourneren

 

Wil je producten retouren? Dat kan op eigenkosten. Als we het product in goede orde heb ontvangen. Dan krijg je zo snel mogelijk je geld terug. Waxmelts, olie en autoparfum kunnen niet geruild word!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lwwaxmelts.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

 

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

*HET DUURT NU ALLEMAAL IETS LANGER IVM CORONA *

Op dit moment kunnen wij onze normale levertijd voor uw bestelling niet 100% garanderen. Het is momenteel veel drukker dan normaal (zowel bij ons als bij andere online winkels) en hierdoor kan DHL de bestellingen niet zo snel verwerken als in een normale situatie. Het kan hierdoor gebeuren dat uw bestelling een vertraging oploopt en u aan het einde van de dag nog geen bericht heeft ontvangen over de verzending. De levertijd van de producten van lwwaxmelts.nl bedraagt tussen de 1 en 7 werkdagen na betaling. (kan ook eerder)

 

 

 

0
  0
  jouw winkelmandje
  Jouw mandje is leegTerug naar de schop
   Calculate Shipping
   Wveen.com - William van veen