Hier besteden we veel aandacht aan, producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld!

Leveringstermijn

Levering geschiedt binnen 2 tot 7 dagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden zoals b.v feestdagen. De verzendkosten worden bekend gemaakt bij het plaatsen van je bestelling. Deze kosten worden berekent naast de product kosten. LWWAXMELTS.NL is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door de bezorgende partij, door bijvoorbeeld stakingen, drukte, feestdagen of omdat er een onduidelijk adres is opgegeven.

 

Bij het ontbreken van een deel van de bestelling dient er binnen een dag na ontvangst contact opgenomen te worden. Na het checken van de inpak informatie ( wij gaan foto’s maken) zal het missende product worden toegevoegd bij Uw volgende bestelling of We zullen samen met u een passende oplossing zoeken.  Er worden geen missende producten meer nagestuurd. U kan het missende product bij de opmerkingen zetten. Gelieve Uw bestelling controleren binnen 24 uur. Is er iets kapot tijdens Uw zending dan kunnen wij contact opnemen met DHL of PostNL.

De verzendkosten

Nederland: Verzekerd op sturen aan huis 7,95 + t.w.v.  3,- kadootje  

België: Verzekerd op sturen aan hui 14,- + 6,- t.w.v. een kadootje

Retourneren

Wil je producten retouren? Dat kan op eigenkosten. Als ik het product in goede orde heb ontvangen. Dan krijg je zo snel mogelijk je geld terug. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lwwaxmelts.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

*HET DUURT NU ALLEMAAL IETS LANGER IVM CORONA *

Op dit moment kunnen wij onze normale levertijd voor uw bestelling niet 100% garanderen. Het is momenteel veel drukker dan normaal (zowel bij ons als bij andere online winkels) en hierdoor kan DHL de bestellingen niet zo snel verwerken als in een normale situatie. Het kan hierdoor gebeuren dat uw bestelling een vertraging oploopt en u aan het einde van de dag nog geen bericht heeft ontvangen over de verzending. De levertijd van de producten van lwwaxmelts.nl bedraagt tussen de 1 en 7 werkdagen na betaling. (kan ook eerder)

 

Afhalen

wilt u graag uw bestelling zelf afhalen? Dat kan nadat we een afspraak hebben ingepland.