Levertijd & verzendkosten

Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld!

Leveringstermijn

Levering geschiedt binnen 2 tot 7 dagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden zoals b.v feestdagen. De verzendkosten worden bekend gemaakt bij het plaatsen van je bestelling. Deze kosten worden berekent naast de productkosten. LWWAXMELTS.NL is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door de bezorgende partij, door bijvoorbeeld stakingen, drukte, feestdagen of omdat er een onduidelijk adres is opgegeven.

Zijn de producten die u besteld heeft beschadigd of mist u een product, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via mail of telefoon. We zullen samen met u een passende oplossing zoeken. Wel stellen wij het bij beschadiging op prijs indien er een foto wordt bijgesloten.

De verzendkosten:

Verzenden binnen Belgie

Belgie gratis verzenden vanaf € 75.00,-

Naar belgie verzenden pakket of brievenbus € 9.50,-

Verzenden binnen NL

NL gratis verzenden vanaf € 50,00

DHL brievenbus pakketten die door de brievenbus passen kosten: €4.25,- en POSTNL €4.50,-

DHL pakketten die niet door de brievenbus passen kosten: €6.50,- en voor POSTNL €7.50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL & POSTNL . Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

*HET DUURT NU ALLEMAAL IETS LANGER IVM CORONA *

Op dit moment kunnen wij onze normale levertijd voor uw bestelling niet 100% garanderen. Het is momenteel veel drukker dan normaal (zowel bij ons als bij andere online winkels) en hierdoor kan DHL de bestellingen niet zo snel verwerken als in een normale situatie. Het kan hierdoor gebeuren dat uw bestelling een vertraging oploopt en u aan het einde van de dag nog geen bericht heeft ontvangen over de verzending. De levertijd van de producten van lwwaxmelts.nl bedraagt tussen de 1 en 7 werkdagen na betaling. (kan ook eerder)

Afhalen

wilt u graag uw bestelling zelf afhalen? Dat kan nadat we een afspraak hebben ingepland.