Waxmelts tips

Bekijk hier onze Waxmelts tips

Wat is een waxmelt?

Een waxmelt is een kleine hoeveelheid wax die vermengd is met een heerlijk geurende olie en er kan kleurstof of glitters in zitten De olie is er in heel veel heerlijke geuren. Onze waxmelts bevatten sojawas, kleurstoffen en parfumoliën die geconcentreerd en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Verwijder de verpakking en plaats de waxmelts in de bestemde brander. Gebruik waxinelichtje van maximaal 4 uur om oververhitting te voorkomen.

Hoe gebruik ik een waxmelt?

U legt een waxmelt eenvoudig in een wax brander. De branders zijn in allerlei leuke uitvoeringen verkrijgbaar bij lwwaxmelts.nl. De brander wordt aan de onderzijde verwarmd door een  4 uurs waxinelichtje waardoor deze smelt. De geurende olie komt zo makkelijk vrij en zorgt voor een aangename geur in uw huis of in uw tuin.

Kan ik de waxmelts overal gebruiken?

Jazeker! Let wel op, er zit immers een kaarsje onder dus vergeet het niet uit te blazen als u thuis weg gaat. Heeft u er al eens aan gedacht om een brander op tafel te zetten als u buiten zit? Ook dat gaat namelijk heel goed. (en we hebben speciale citronella waxmelts)

Wanneer pak ik een nieuwe waxmelt?

Het allerbelangrijkste; nooit met een mes in uw brander krassen! Dat beschadigt uw brander.
Is uw wax nog vloeibaar? Leg dan twee wattenbollen in de wax. Deze zuigen de wax snel op en zo kun u zonder geklieder de wax verwijderen. Het laatste restje verwijder u met een nieuw wattenbolletje of een stukje keukenrol.
Is de wax al gestold? Verwarm de wax dan een klein beetje zodat het restje loslaat. U kunt het dan eenvoudig wegnemen met keukenrol. Nog even na poetsen met een schoon stukje keukenrol en je nieuwe melt kan erin.

NOOIT MET WATER IN JE BRANDER! DIT ZORGT VOOR SPETTEREN ALS DE WAX ZICH VERMENGT!

Er komt rook van mijn brander af is dat erg?

Ligt dat aan de kwaliteit van de melt?
Nee als er rook van uw brander komt ligt dat aan de brander of aan het waxinelichtje en is dat niet erg. Het kan zijn dat de vorm van de brander ervoor zorgt dat je walm krijgt

Let op! De waarneming van de geuren kan per  persoon verschillen, zelfs bij een gelijke dosering. Omdat onzeLet producten met de hand zijn gemaakt zijn, is elk item uniek. Daarom zijn alle fotos’s op onze site een illustratie.

0
    0
    jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de schop
      Calculate Shipping