Jouw belangrijkste vragen op een rijtje:

Wat is een waxmelt?


Een waxmelt is een kleine hoeveelheid wax die vermengd is met een heerlijk geurende olie en er kan kleurstof of glitters in zitten De olie is er in heel veel heerlijke geuren.
De waxmelts van lwwaxmelts.nl zijn te koop in verschillende vormen:
• Grote en kleine cups• Waxmelt bars
• Waxmelt brokken• Allerlei leuke vormen passend bij het seizoen• Glow-the-dark waxmelts • Waxmels met een bedel erin.

 

Hoe gebruik ik een waxmelt?


Je legt de waxmelt eenvoudig in een wasmelt brander. De branders zijn in allerlei leuke uitvoeringen verkrijgbaar bij lwwaxmelts.nl. De brander wordt aan de onderzijde verwarmd door een waxinelichtje waardoor deze smelt. De geurende olie komt zo makkelijk vrij en zorgt voor een aangename geur in je huis of in je tuin.

Kan ik de waxmelts overal gebruiken?


Jazeker! Let wel op, er zit immers een kaarsje onder dus vergeet het niet uit te blazen als je thuis weg gaat. Heb je er al eens aan gedacht om een brander op tafel te zetten als je buiten zit? Ook dat gaat namelijk heel goed. (en we hebben speciale citronella waxmelts)

Wanneer pak ik een nieuwe waxmelt?

LET OP!

De waarneming van de geuren kan per persoon verschillen, zelfs bij een gelijke dosering.


Het allerbelangrijkste; nooit met een mes in je brander krassen! Dat beschadigt je brander.
Is je wax nog vloeibaar? Leg dan twee wattenbollen in de wax. Deze zuigen de wax snel op en zo kun je zonder geklieder de wax verwijderen. Het laatste restje verwijder je met een nieuw wattenbolletje of een stukje keukenrol.
Is de wax al gestold? Verwarm de wax dan een klein beetje zodat het restje loslaat. Je kunt het dan eenvoudig wegnemen met keukenrol. Nog even na poetsen met een schoon stukje keukenrol en je nieuwe melt kan erin.
NOOIT MET WATER IN JE BRANDER! DIT ZORGT VOOR SPETTEREN ALS DE WAX ZICH VERMENGT!

Er komt rook van mijn brander af is dat erg?

Ligt dat aan de kwaliteit van de melt?
Nee als er rook van je brander komt ligt dat aan de brander of aan het waxinelichtje en is dat niet erg. Het kan zijn dat de vorm van de brander ervoor zorgt dat je walm krijgt.

Veiligheid staat voorop!

Zorg dat je alle producten goed gebruikt en houd uit buurt van kinderen en dieren!