Mijn naam is Linda en ik ben 33 jaar oud en getrouwd. Ik ben een huismoeder van 4 prachtige zonen. De oudste is 13, tweeling 12 en de jongste is 3 en we hebben nog een hondje en die heet Diezel. De kinderen helpen me graag mee en soms brengen ze zelfs de pakketten weg. Waar ze uiteraard een centje voor krijgen.

Ik ben sinds aantal jaren trotse eigenaar van LWWAXMELTS.NL. Ik ben sinds 5 oktober 2017 begonnen met waxmelts maken, Wat begon als een hobby groeide een aantal jaren later uit naar een webwinkel vol leuke nieuwe producten.

Ik run met heel veel liefde en plezier dit bedrijf! Dit beviel me zo goed dat ik sindsdien steeds verder ben gegroeid. Dit mede mogelijk gemaakt door U, waarvoor dank!

Volgens een betrouwbare bron (ikzelf) ben ik leukste LWWAXMELTS.NL van het land en maak ik de waxmelts met Passie. Ik maak mijn producten met de hand (ja, dat leest u goed! ;-))

Het is belangrijk dat uw huisje er netjes uit ziet, tegelijk is het ook belangrijk dat uw huis aangenaam ruikt voor u zelf , uw gezin en uw gasten. Parfumeer je huis met mijn waxmelts en zorg voor een aangename geur. Ik heb héééél véééél geuren!! Maar liefst 180 verschillende geuren. maar kijk uit, de waxmelts zijn verslavend! Zodra u een waxmelt heeft geprobeerd dan wilt u nooit meer ander.

De waxmelts zijn sterk geparfumeerd en ruiken zo 4 tot 6 uur door heel uw kamer,

 

De waarneming van de geuren kan per persoon verschillen, zelfs bij een gelijke dosering en

sommige geuren van waxmelts zijn sterker van geur dan andere, maar u kunt ook voor een zachte geur kiezen, speciaal voor de superfijne ruikers onder ons.

U kunt de waxmelts door heel uw huis en tuin plaatsen en voor een lekkere geur en tevens een heerlijk sfeertje. Want een fris huis brengt ook een lekkere sfeer mee. Ik zou zeggen kijk lekker rond in mijn webshop en veel plezier met shoppen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op en stuur een mailtje naar info@lwwaxmelts.nl liefs linda 🌼