Leuk om kennis te maken!

Mijn naam is Linda en ik ben 34 jaar oud en getrouwd. Ik ben een huismoeder van 4 prachtige zonen. De oudste is 14, tweeling 13 en de jongste is 4 en we hebben nog een hondje en die heet Diezel. De kinderen helpen me graag mee en soms brengen ze zelfs de pakketten weg. Waar ze uiteraard een centje voor krijgen.

Ik ben sinds aantal jaren trotse eigenaar van LWWAXMELTS.NL. Ik ben sinds  oktober 2017 begonnen met waxmelts maken, Wat begon als een hobby groeide een aantal jaren later uit naar een webwinkel vol leuke nieuwe producten.

Ik run met heel veel liefde en plezier dit bedrijf! Dit beviel me zo goed dat ik sindsdien steeds verder ben gegroeid. Dit mede mogelijk gemaakt door U, waarvoor dank!

Volgens een betrouwbare bron (ikzelf) ben ik leukste LWWAXMELTS.NL van het land en maak ik de waxmelts met Passie. Ik maak mijn producten met de hand (ja, dat leest u goed! ;-))

Het is belangrijk dat uw huisje er netjes uit ziet, tegelijk is het ook belangrijk dat uw huis aangenaam ruikt voor u zelf , uw gezin en uw gasten. Parfumeer je huis met mijn producten en zorg voor een aangename geur. Ik heb héééél véééél geuren!! Maar liefst 175 verschillende geuren. maar kijk uit, mijn producten  zijn verslavend! Zodra mijn producten  heeft geprobeerd dan wilt u nooit meer anders!

Ik zou zeggen kijk lekker rond in mijn webshop en veel plezier met shoppen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op en stuur een mailtje naar info@lwwaxmelts.nl

liefs linda

0
  0
  jouw winkelmandje
  Jouw mandje is leegTerug naar de schop
   Calculate Shipping
   Wveen.com - William van veen